Veelgestelde vragen

Vind uw antwoord op onze site.

Transportafspraak

Na het maken van een transportafspraak ontvang je een bevestiging per e-mail. In deze e-mail kun je de belangrijkste informatie over je transportafspraak vinden. Na het maken van een transportafspraak kun je je zending hier volgen.

Komen wij een defect toestel bij je ophalen of omruilen?
- Maak een back-up van je toestelgegevens (adresboek, foto’s, e-mails enz.). Hulp nodig? Zie de KPN Toestelhulp.
- Heb  je een Apple iPhone of iPad, schakel dan de ‘Zoek mijn iPhone' functie zelf uit. Klik hier voor meer informatie.
- Haal de simkaart uit je toestel en verwijder losse onderdelen en accessoires (m.u.v. de simtray).
- Je hoeft het toestel niet zelf te verpakken. De koerier heeft een retourenevelop bij zich.

Labels: afspraak, Dynalogic, leveren, levering, omruilen, omruiling, ophalen, ophaling, trace, track, transport, transportafspraak, volgen, zending