Veelgestelde vragen

Vind uw antwoord op onze site.

Algemene voorwaarden

Onderstaand kun je de algemene voorwaarden van je KPN ToestelVerzekering vinden.

De verzekeraar is KPN Insurance Company dac, een designated activity company opgericht naar Iers recht (registratienummer 336752). Bestuurders: Richard Smith (Brits), Marius Heemstra (Nederlands), Jan-Maarten van Osch (Nederlands), Eddy Van Cutsem (Belgisch), Valerie Henderson. De verzekeraar staat onder toezicht van de Centrale Bank van Ierland (nummer C33633). Het adres van het Nederlandse bijkantoor van de verzekeraar is Postbus 15000, 9700 CD Groningen en is geregistreerd in het handelsregister van de Kamer van Koophandel met nummer 67025250.

Bijgevoegde bestanden: KPN ToestelVerzekering voorwaarden.pdf

Labels: accessoires, defect, dekking, diefstal, garantie, gebroken, gestolen, incident, oplader, polis, Polisvoorwaarden, schade, vallen, verlies, verzekering, vochtschade, voorwaarden, waterschade